The Infamous Middle Finger

Höst.


Ziggy Stardust & Andy Warhol

Mina två fiskar. 

Calling

H&M Pants
Byxor 99 sek, H&M

***

Människor kan vara som snögubbar. Iskalla innerst inne, anpassningsbara helt omedvetet pg a klimat, se likadana ut, orubbliga och bara stå där och ta plats till utsidan. Och det var en möda att skapa dem, för att tillslut bli ingenting. 
tumblr.com

Glitter

Kan inte sova. Kan finnas två skäl varför. 
- Är en nattmänniska
- Har huvudet fullt med tankar som gör mig så pigg att jag var tvungen att tända lampan, starta datorn och skicka ett mejl till okänd person, 01:14 och fråga om personen var där. 
Överbelastning.
Har tänkt på det så länge att det hamnat mitt i den kokande sörjan så kallad min hjärna, minsta lilla rörelse hamnar i mitt huvud och överanalyseras och kanske förvrängs och jag har drömt om det på natten så ofta att jag blir mentalt galen.

Jaha.

Världens slut hände så fort. Och idag såg jag Satan.
 

03:02

Jag kan aldrig sova, haha. *övertalar mig själv om att det är kul. superkul*
Håller på att sy en klänning, kommer gå åt helvete fast äh. 
Blinkar knappt. Måste vara knäckebröden.

Vit oändlighet

 
Det var fint väder idag, så jag ringde en vän och vi gick ner till den kalla, dimmiga vättern och tog kort. Dimman fick vattnet och himlen att smälta ihop och när man stod på stenutbuktningen vid vattnet kunde man inte se någonting. Bara en vit oändlighet.
 
Videon blev väl hyfsad.
 

The Mad Hatter


Min nya bloggdesign!

Whatcha thinkin? 
Jag är relativt nöjd, MIN UNDERBARA CHATTBOX ÄR JU TILLBax!!!!
Tummen upp eller tummen ner? 
miriam-assai:

winter in central park nyc
bildkälla: tumblr.com

LitäBildärLitäBildär


Belle and Sebastian - A Summer Wasting

 

Oh dear.

Imorgon ska medicinen börja värka helt, och mina händer darrar fortfarande. Ibland tror jag att jag börjar bli galen. Klockan tre inatt sprang jag omkring i mitt rum och städade och fixade med grejor. Jag försökte måla på min fortfarande tomma tavla, läsa och jag kollade halvhjärtat på en animerad barnfilm om surfande pingviner. Målade naglarna, sminkade ut mig och kollade på alla filmer på min kamera. Gick in på varje internetsida jag var medlem på och försökte stämma min hjälplöst ostämda gitarr. 

War

Hans Bellmer (1902-1975)- Between Two Waters (Entre deux eaux), 1968

 

Du är för intressant för alla andra. Du vet att du är intressant, du vet att du är något extra utan narcissism. Det är bara så det är. Du har så många sidor och det finns få som du. Men du är ensam. Jag har aldrig sett någon så ensam som du, och jag är den enda som förstått att du är det. Du använder dig av konversationer där du säger så otroligt mycket, och jag vet att dina meningar inte bara ska gå till personen du delar dem med, för dem går till mig. När du pratar riktas ditt huvud mot mig, och när du säger saker du vet att jag kommer reagera på ser du på mig. Talar tillräkligt högt så att jag ska höra. Du använder varje tillfälle du får, och du har gjort helhjärtade försök till att få min kontakt, men jag är tyst som alltid. Och när jag pratar i din närhet pratar jag för dig. Du är alldeles för ensam, försöker anpassa dig, anförtro dig på andra människor med gemensamma egenskaper, men ingen är som du. Dem är inte värda dig, dem försöker och du anstränger dig inte, du gör det halvhjärtat för att överleva. Ändå är du bättre. Du är ensammast i världen. Med mig.

 

Och jag är den enda som ser det.
Ny bloggdesign kommer snart!

Ja, för fan! 
Blev överkreativ (igen) så jag låtsades veta hur man fixade med bloggdesigner och skit, vilket resulterade till ATT JAG FAKTISKT LYCKADES! *proud mama moment*
Så... Jag håller på att skissar och den blir helvetes grym. Promise.
Jag ska ge er en liten sneekpeak. En liten.
 
fuck you cursor
 
 
Håll utkik! 

Hur gick det sen?

Hur gick det sen? 
En ansvarsfull, filmjölksätande arbetare, en galen tant som samlar på hundar, en alkoholist, en singel med medelålderskris, ett psykfall som går i dödas fotspår och bara en massa misstag. 

En flammande låga på den billiga plasten.

Jag hatar materiella överraskningar, gåvor. Jag hatar att få kläder från människor. Kläder uttrycker. En illblå plastjacka som får en att väga 200 kilo extra med blotta synen sätter en stor "KOM OCH DÖDA MIG" skylt ovanpå ens huvud. Och jag bad bara om ett par strumpor ifrån Ullared. Jag har ju redan en jacka. Ångest.
 
Vad gör jag för fel? 
bildkälla: tumblr.com  - DET ÄR SÅ DÄR DEM SKA SE UT fuck

Förstörd?

laurathecreator:

can’t wait for winter
Bildkälla: tumblr.com
Jag har omedvetet lärt mig hur man manipulerar. Hur man låter folk göra som man vill genom att visa sanningen undanskymd i en lögn eller två. Låtsas att ditt liv suger medans du i smyg gråter för att du stängt in en spindel under en kopp i två dygn, och du får en lugnande tablett och stannar hemma nästa dag. 
Inte för att jag tar tillfället i akt, det bara blir så.
 
Medans du är förstörd tycker folk synd om dig och du slipper göra prov, för du är så förstörd. Förstörd.
Vem är förstörd? 
Någon som skrattar åt saker man inte skrattar åt. Som att du håller busskortet fel när du ska hem. 
Förstörd.
 
 
 
 

Meadows

Fan vad jag älskar Meadham Kirchhoff. Bästa inspirationen.
Alla bilder tillhör dem.

Nothing matters when we're dancing

Målarduken är tom, rummet är stökigt, kläder ligger oanvända i garderoben, jag har inte lämnat sängen. Rummet snurrar runt, och jag sjunker längre och längre ner i sängen. Det har åtminstone varit en säng. Nu är det ett svart hål som håller mig kvar. Det snurrande rummet är omvärlden, som rör på sig, roterar runt solen, tror att den har en plikt men egentligen bara gör det på grund av okunnighet och förvivrring. Blindhet, rättare sagt. 
 
Jag är fast i något jag inte kan beskriva. Så jag pratar med texter. För jag har inte förmågan att prata annars.
Vad kommer hända sen? 
livesinpineapples.tumblr.com

Vad vill du göra med ditt liv?

  • Jag vill nå in till folk. Helt. Bara nå in till dem genom att vara jag, att se igenom dem och låta dem märka att jag gör det.
 
  • Vill inspirera mig själv lika mycket som jag blir inspirerad av andra. Vara den jag är och kunna göra det jag vill göra. Bli fri och bara göra det. Gå ut. Se världen. Bli en blandning av allt jag vill bli. Och inspirera andra. 
 
  • Jag vill inte ligga i sängen och inte bara göra ingenting. Ge mig ett projekt, vad som helst. Låt mig göra någonting av det. Låt mig göra någonting av vad som helst. Och låt mig inte bara ligga här. Badandes i arbete någon annan bestämmer att jag ska göra. Låt mig göra det jag alltid velat göra. För ni lever inte för mig. Jag lever för mig och för andra. Men inte för er. För att någon känner att hon måste. 
 
  • Jag vill klippa av mig håret. Jag vill inte ha några vänner. Jag vill bära neonrosa läppstift. Kasta besvärjelser på folk. Sätta en säkerhetsnål i ögonbrynet. Klottra sprejfärg i mitt rum. Sätta dit blodavtryck. Riva bort delar av väggen. Täcka varenda plagg med klistermärken. Jag vill tala med Ziggy Stardust - min lila fisk. Och jag vill sova. Låt mig åtminstone få sova. Jag vill berätta för bra människor att jag inte gillar någonting dem gör. 
 
 

Ny familjemedlem or somethin.

EY, just det! 
Fångade en mus i vardagsrummet häromdan. Så söt så man dör lite. Ville behålla djuret.
Kunde inte låta bli att filma hen i sina planer att rymma, och jag la till lite Belle And Sebastian så att ni inte skulle höra vår konversation bakom. 

Hologram

Lyckades skaffa mig ett par hologramglasögon. ÅÅÅ, jag älskar hologram. Tack Elin! 
Gick hem ifrån skolan, mår tummen ner. Fast jag antar att jag får ta mig tillbaka igen och göra religionsprovet lite senare. 
Korv. 
 

Blod.

Bildkälla: tumblr.com
 
Fuck it. Jag har drömt om det här innan, fast aldrig lika verklighetstroget. På den senaste tiden har jag börjat drömma om saker, som jag senare inte kunnat avgöra om det varit dröm eller verklighet. 
I natt drömde jag att jag tappade mina tänder, igen. Och jag kunde inte veta om det hänt på riktigt, så jag kände efter. 
Jag googlade lite och hittade någonting HÄR:
"Drömmar om att tappa tänder är vanliga. Om du drömmer om detta kan det symbolisera maktlöshet och osäkerhet. Att du känner dig oförmögen att smälta och handskas med situationen just nu. Också att du kanske upplever dig som oförmögen att göra dig hörd eller att du känner att du förlorar din personliga kraft."
 
Jahopp.

Snurra min jord igen.

Stockholm. 
Intresserade av resan? 
 
Sov fem timmar i natt, vaknade halv fem, torkade kläderna ifrån tvätten, förberedde väskan i röran, åkte iväg. Bussen avgick två minuter över sex på grund av en kille som kom springande en sekund efter att bussen börjat rulla.  
Jag kunde inte sova på resan, men det var ändå mysigt att åka buss i gryningen. Jag är en sån som gillar dagskiftningar och sekunder där solen är där eller inte är där. Tid är inget. Alltså överlevde jag den fyra timmar långa bussresan relativt bra, jag flippade ur lite, men vem gör inte det av ett halvt OREO-paket och sömnbrist? 
 
Bussen var såhäääär *visar en millimillimeter med tummen och pekfingret* nära på att köra över en idiotisk kvinna med barnvagn som sprang tvärs över vägen, framför bussen. Jag kände igen mig i storstaden. Såg Globen.
 
Vi gick på Cosmonova, kollade runt på kvarlevor ifrån det förflutna och såg en 3D-film om vattendinosaurier. Den var dubbad och täckte inte hela globrummet, utan bara en liten ruta. Hade varit coolt om dinosaurierna simmat ur rutan, men å nej. 
 
Plötsligt befann vi oss på stan och jag var fullt befäst vid tanken på att bläddra bland vintagekläder på Beyond Retro, och eftersom att mitt lokalsinne i Stockholm hade hållt fast sig sedan förra året visste jag vart det låg - en bit bort. Grejen är att jag inte KAN gå långsamt, i normaltakt med andra normala människor, och jag drog iväg med långa steg. Det fick oss att sära på gruppen, och vi hamnade på olika ställen. Shit happens. 
Jag hittade i alla fall BR och då small det igen för mina två vänners tålamod och dem började leta efter alla andra. So we did. Vi hittade dem och letade efter restauranger, men eftersom jag inte stod ut med tanken på att äta på något annat än MC Donalds delade vi på gruppen igen, och alla blev nöjda. Tror jag.
 
Vi gick omkring bland affärer och jag hittade en Belle & Sebastian-skiva i en CD-butik. Halleluja moment. Köpte också med mig godis. 
 
Efter det tog vi oss till Riksdagen, och gick på rundtur. Ska jag vara ärlig var jag inte ett dugg intresserad av vad guiden berättade, vad man gör i plenissalen eller vad man gör som politiker, jag beundrade arkitekturen. Det fanns en sal, fylld med trappor och skulpturerade porträtt, riktigt mintgrönt och pelare, denna sal blev min favorit. Är ganska svag för färgade fönster i taket och kristallkronor likaså. 
 
Sedan åkte vi hem, jag sov ingenting. Åtta timmar i buss idag, och jag tror att min medicin börjat verka. Idag var en galen dag. 
Som alltid.
 

Teenage Dirtbag

Haha, mästerredigerare. Jag kollade om avsnitt ifrån Skins häromdan. Pausade. Ändrade på den vänstra personens ansikte. Extreme makeover. 
Resultatet på den nedre bilen. 
Vad tycker ni om mitt orealistiska ansikte? 

There is a light that never goes out

Åker till Stockholm imorgon. Klassresa. Ska besöka riksdagen och Cosmonova. 
La ut en bild på min outfit på Lookbook. Kan likaväl visa den här med. 
2553463_lovel

Glitter PILLs

Bilderna på min filmkamera blir förbenat fula och jag är en extraordinär fotograf. Var i Borås i helgen, köpte sakjävlar och jag tänkte nu inspirera er med min tråkighet.
 
Ögonring från glitter, resten av ringarna och nagellacket är ifrån Gina Tricot.
 
Superfult redigerat. Inte min stil alls. 
 
 
Illturkos, lurvig, supermysig tröja ifrån Gina Tricot. Och jag. 
 
Knotig hand, ringar och akvarell.
 
Korv.