The Infamous Middle Finger

Evighet

Bilden hittade jag på tumblr, men jag har ingen aning om vart. Tror att det var någon form av minnes-hemsida. Tycker om den, ändå.

I Want The World To Stop

Ny bild. Folk frågar:
"Oooooh, har du gjort den?"
- Nej, det beror på. Bara om jag kan stå för resultatet.
Det vet jag inte om jag kan. Inte nöjd. Började hata idag, har inte gjort det på ett tag. Det hjälpte bilden lite, åtminstonde.
Denna bild är till Alhane, och jag har ingen aning om vem det här.

I think I'm going to crash - ofärdig bild


Bygger karaktärer, skapar världar.

Jag tänker väldigt mycket. Folk påstår att jag överanalyserar, men det är inte möjligt. Folk har bara olika sätt att tänka på, och min grej är att tänka för mycket. Det finns någonting annat som får mig att fungera lika bra i verkligheten som att tänka. Jag ritar, tecknar upp min egna värld, bygger karaktärer, en blandning av blomsterängar och psykopater, krossade ögon till nytt liv.
Ska jag rita ska jag rita vad jag vill, och jag kommer mest teckna upp figurer och lustiga motiv ifrån mitt huvud.
Jag tänker visa er vad just min grej är, och ingen annans. Bilderna kommer kanske inte variera så mycket, men dem kommer vara mycket olika.
Är det ok med er?

Going down?

I'm going down - Vampire Weekend
HA. Enda sedan jag startade this piece of crap till blogg har min hälsa börjat svika mig, vid femton års ålder. Kan bero på att jag duschade igår, möjligtvis fick vatten i örat, men enda sedan jag vaknade idag har jag haft lock för örat, som ständigt försvunnit och kommit tillbaka igen.
Har till och med hört mitt ständiga muller lite tydligare, och ett tag började det pipa som fan. 

Innan jag tänker skaffa tinnitus ska jag lyssna på all världens bra musik, och det kan fan ta ett tag.
OJ! VEM SVOR?

Stillmallar och kodmallar och allt det där....

Jag kan ingenting om koder, men jag har lyckats lära mig lite genom att utforska olika länkar och typ färger i siffror och sånt där. Vet ni vad? Jag lyckades få fram en någorlunda lyckad profil!! (enligt mig)
Jag vet att designen inte är komplett, och jag lever ärligtalat på tumblr, men så fort jag fått inspiration kommer ni se en mycket schniggare bloggdesign. 
Vad tycker ni än så länge? Är jag tråkig? Kommer ni begrava mig levande bara för att jag inte lagt ut någon mer bild jag ritat? Skrivskriv, och jag blir glad.
Skriv vad ni tycker om bloggen, ge mig kritik, tips på vad jag ska rita, frågor, you name it.
Xoxo

Dagens inspiration

Bildkällor: Tumblr.com

Lyckas manipulera tumblr.

Nej, jag äger ingenting. Jag har ingen internetstatus, och särskilt inte när det gäller tumblr. Men när det gäller genomskinlighet är jag bäst på ämnet, som fan.
Ni ser bilden nedanför. Den ritade jag och la upp på le tumblr.
Insåg att det var taggarna som spelar en stor roll i det hela.
- Så, jag gav min bild en massa meningslösa, lockande taggar.
Se på fan, 16 händelser!
Slår vad om att det var grunge, goth och typ piercings som lockade insekterna. Jag vet inte. I alla fall, jag känner mig oemotståndligt charmig och internetpopulär nu. :-(

Yesterday.

Fredag.
Gick upp som vanligt, satte mig på porslinsstolen, råkade nysa och hela jag var blodig. Näsblodet forsade igen och det kom mer och mer i takt med mina hjärtslag. Klockan sju missade jag bussen på grund av att jag sprang omkring som en dåre med pyjamas och försökte hindra min näsa ifrån att förblöda totalt. Tänk vad mycket blod jag förlorat, och än är det inte över.
Fick ringa in till sjukhuset och fråga vad vi skulle göra.
Jag var alltså hemma igår. Fredag.
Vid två hade det slutat blöda, och min näsa var komplett frisk, förrutom förkyldningen - en annan historia.
Jag tog tåget och bytte med buss för att komma hem till mamma, där jag packade och gjorde mig i ordning. Jag och sju av mina vänner cyklade till stan, och det var mysigt. Vi blev dock måltavlor för flugor, myggor och andra maroderande kryp som kom i stora grupper på cykelvägen.
Det var verkligen fullt på stan och alla trängdes. Marknad. 
Jag lyckades i alla fall hitta en plånbok (MITT LIV ÄR KOMPLETT HALLELUJA) och mainstreamkläder ifrån H&M. Jelly Beans och godisremmar, eller vad fan man säger.
Vid åtta cyklade vi hem, stannade och typ skrek åt ett tåg som tutade tillbaka. Hann inte filma så mycket, men lite fick jag allt med.
Klockan nio var jag hemma igen, och jag hade cyklat i ungefär 2,4 mil, vilket gör att jag nu känner mig hälsosammare än jag någonsin varit förrut. Boo-yeah.
Plånboken är cerise, glansig och ifall man råkar rikta den emot solen blir man blind.

I just förblödde.

Stod i duschen, riktade huvudet upp, när jag kollade ner var hela jag täckt av blod. Näsblod, och det tog aldrig slut. Aldrig. En timme senare sitter jag med en tampong i näsan och dör.

We're dying.


Schooooool.

Mycket skolarbete. Det tar snart slut, men jag har fortfarande en hel del kvar. Det är mindre än en månad kvar till sommarlovet, och jag antar att det tar slut snart. Jag har haft två prov, ett idag, ett igår och jag har ett imorgon också, vilket jag sitter och antecknar till just nu. En bok ska vara färdigläst, glosor ska kunnas, en uppsats ska vara inne. Nu minns jag, måste se om mitt omdöme på teknikuppsatsen har publicerats på fronter än.
Vänta här.
Jag kommer helt enkelt inte uppdatera så ofta som jag tänkt mig nu. Hemskt ledsen.

HÅLL KVAR!
Jag har insett att jag har börjat skadas. Det är svårt att föreställa sig, men jag får sår, blåmärken och jag har ständigt blodsmak i munnen. Hälsenor skrapas upp, går in i kanter, river mig på handen, benen fylls av blåmärken utan skäl och nu i snuvighets och pollen-tiderna har min näsa blivit så trött på mitt snorande att det rann blod ifrån den idag.
Om några veckor kommer ni att kunna se en fullständigt komplett blogg igen. - Med en bra design. Den jag har nu är bara en mall som är kapabel till att klara av mina stora filformat. Wooh.

"Vilken vacker emulsion".

Sprang omkring i köket och experimenterade med olivolja och en tvållösning, pratade norrländska och bara "Se vilken stabil emulsion jag skapade."
Sedan reflekterade jag lite fint med "Dä är ju därför det är så svårt att tvätta händerna när man gjort chåklabollar. Vattnet löser jö int upp fättet".
Suuuuuuuuuuu.
Nu får jag A på kemiprovet.
Jag är inte rolig. But in my thoughts, it wus fun.
Äsch! Låt mig komplettera det tråkiga blogginlägget med en vacker GIF ifrån tumblr.

You were always cruel.


Run run away

.

Inspiration

Krossad sammet och manchester ?!

Bildkälla: WeHeartIt

Toothpaste Kisses

Gjord på stulet anteckningsblock ifrån skolan + en penna jag köpte igår för att göra slut på presentkortet ifrån Westers.