The Infamous Middle Finger

Fått svar.

Angående bilden jag gjorde igår.
Crystalcrime: Thank you so much! :) x Its amazing! I love it! :) 

CrystalCrime

Tumblr-porträttet jag talade om innan. Om han inte gillar bilden, eller finner den lik nu, är det inte meningen att jag borde finnas. Mitt liv står på spel, eller nåt. Länk till snubbens tumblr HÄR! Vet inte varför jag ens länkar den. Så att ni får kolla hans bilder och bedöma själv, antar jag. 
Önska mig lycka till! 

Smälter.

De måste ha sett bilderna jag gjort på min tumblr, right? Någon har aldrig frågat mig om ett porträtt över internet innan. Sitter i alla fall och ritar nu. Antar att jag lägger ut bilden här sedan, om ni vill se! (-; 

Piece of inspiration /fjollig rubrik

 
 
Tumblr_m5bh1obvro1rujr0qo1_500_large
 tumblr.com

Let's pretend we're bunny rabbits.

 Jag började rita för någon vecka sedan. Två på natten. Det är den bästa tiden att rita på, för man känner sig både trött och pigg, ögonen är öppna men tankarna far omkring i huvudet, som när man sover, drömmer. Två är den bästa tiden, för då finns det bara en enda person vaken i huset och det är jag. 
Anyway, jag vet inte riktigt hur jag tänkte med den här bilden. Jag ville få fram perfektionism och våld, men det enda jag fick fram var skräp. Idag utmanade jag mig själv och provade på att färglägga bilden med vattenfärg, säkert 8 år gammal. Jag kan inte hantera vattenfärg, men jag kom undan lindrigt med resultatet. Det var länge sedan sist. Konst är ingenting för perfektionister, notera det innan ni scrollar ner till slutet av inlägget.
Det här suger. 
 
 
 
 
 

Teckning - giftpinnen

Ritat lite.

Vivienne Westwood

Bildkälla: viviennewestwood.co.uk